PvdA/GroenLinks in Mooi Boxtel

Kopij Mool 7 februari 2018

Al meer dan 20 jaar vormen PvdA en GroenLinks in Boxtel een goed stel. We hebben in die periode veel bereikt. Maar het is nog lang niet klaar. Boxtel kan nog beter worden. Maar dan wel op een duurzame en eerlijke, sociale manier.

Een goed stel. Nog anderhalve maand tot de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. We zijn er klaar voor. Anja van den Einden als lijsttrekker, Nico Bulter op 2, Jet Winkler op 3, Frank Geurtz op 4 en Mohamed Rahmoune op 5. Dertig mensen staan op onze kandidatenlijst. PvdA GroenLinks een goed stel.

Lokale partij. We zijn een lokale partij. We zijn geworteld in Boxtel, Liempde en Lennisheuvel. En we hebben een plus: we hebben verbindingen met de landelijke PvdA en GroenLinks, we worden gevoed vanuit een grote kring collega PvdA- en GroenLinks raadsleden.

 Flyer. Zie www.pvdagroenlinksboxtel.nl

 Verkiezingsprogramma. Zie het korte verkiezingsprogramma, en het verkiezingsprogramma helemaal. Www.pvdagroenlinksboxtel.nl

 Facebook en instagram. Zie onze statements. Onze filmpjes zoals nu over de Baroniestraat.

 

affichegoed

Vaardigheden

Gepubliceerd op

februari 5, 2018

2 Reacties

 1. ik vind de slogan ” een goed stel ” niet erg sterk.Dat verwijst naar mijn gevoel meer naar de personen van het bestuur en de samenwerking dan naar de inhoud waar we voor willen staan. Alsof hieraan getwijfeld zou worden dat we een goed stel zijn. Vanuit zwakte in plaats van kracht en ambitie.

  Dan liever ” het ware verhaal ” hoewel dat suggereert dat anderen misschien een onjuist verhaal laten horen; is ook weer afzetten tegen.

  Misschien nog beter: ” en nu doorpakken ” of ” durf te kiezen ” : actie dus

  De tijd is er rijp voor. Het kan zo niet langer en velen voelen en zien dat ook wel. Nu is het ijzer warm dus moet je ook gaan smeden.

  Beantwoord
 2. In “Mooi Boxtel” van 14 februari 2018 pleit u voor (tijdelijke) maatregelen tegen de verkeersoverlast in de Baroniestraat. En terecht.
  Wat ik mis is iets meer visie naar de toekomst. Minstens dezelfde zorgen zijn op zijn plaats voor de Noord-zuidas na de overwegsluiting. Welke maatregelen stelt u dan voor in afwachting van alternatieven voor de Noord-zuidas?

  Beantwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *