Rob Vorstenbosch

Bestuurslid

 

Ik ben Rob Vorstenbosch en ben geboren in de wijk Selissen en opgegroeid in Boxtel Oost. Inmiddels woon ik met mijn gezin in het centrum. Daar genieten we regelmatig van de mooie en gezellige restaurants en cafes. We hebben vier kinderen die inmiddels volwassen zijn.

Ik werk al 31 jaar bij WSD, waarvan ruim 20 jaar als financieel directeur. WSD werkt voor 10 gemeenten en er zijn 2.300 mensen werkzaam. Ik geef leiding aan alle stafafdelingen waaronder de financiele. Ook heb ik grote projecten mogen leiden. Samen met Het Goed is een nieuwe kringloopwinkel in Schijndel opgezet..

Voor WSD en de gemeenten lobby ik in Den Haag. Grote gemeenten krijgen altijd veel budget omdat zij aan tafel zitten als het geld verdeeld wordt. Ik zit nu aan tafel als de stem van de kleine gemeenten.

Ik heb ook ruim dertig jaar ervaring bij twee woningcorporaties. Het bouwen van betaalbare en duurzame huizen is me uit het hart gegrepen.

Tot slot ben ik ook nog jarenlang penningmeester geweest van de PvdA in de tijd dat we samen zijn gaan werken als PvdA/-GroenLinks.

Ik ben vereerd dat de leden van de PvdA-GroenLinks mij het vertrouwen gegeven hebben als hun kandidaat-wethouder. Ik kan niet wachten om ons idealistische en realistische programma uit te voeren voor onze mooie dorpen binnen de gemeente.